Stressreductie
Zorg

Stressreductie

Stress is een gezonde gebeurtenis, zolang het maar niet te lang duurt. Stress is nodig om, bijvoorbeeld hard weg te rennen wanneer er gevaar dreigt. Je mag best even stress hebben voordat je bijvoorbeeld naar de tandarts gaat. Deze stressmomenten zijn van korte duur en zullen de meeste mensen overwinnen. Het wordt anders wanneer je dag in, dag uit stresssituaties meemaakt. Werkdruk, je liefdesrelatie verloopt niet goed of een ernstige ziekte van een geliefde vriendin of familielid. Deze stress is soms niet te voorkomen maar heeft over het algemeen wel een slechte invloed op je functioneren.

Stressreductie

Zoek hulp

Voor veel mensen is het zoeken van hulp niet zo vanzelfsprekend. Zij denken dat alles vanzelf wel weer over gaat. Dat is echter een fabeltje. Natuurlijk kun je zelf veel aan je situatie doen die stress veroorzaakt, zoals de werkdruk. Er met je meerdere over praten kan heel veel stress voorkomen.

Ga op zoek naar goede stressreductie. Dit kan een echte burnout misschien voorkomen. Een burnout is een ernstige situatie waar je maanden last van kunt hebben. Om het niet zo ver te laten komen is een bezoek aan een goede therapeut een verstandige beslissing.

Praktijk Yugen

Stressreductie

Wanneer je weer voluit wil genieten van het leven, kan een bezoek aan praktijk Yugen een verademing zijn. De stressreductie die zij aanbieden zorgt voor ontspanning van geest en lichaam. Je lijf verkeert in verhoogde staat van paraatheid en moet weer helemaal zen worden om stress op te lossen. De energetische methode die wordt gevolgd heeft al veel mensen van hun stress afgeholpen.

Zo heeft de praktijk een energetische stoel die helpt om de balans te herstellen. Blokkades worden opgeruimd en er is weer ruimte voor nieuwe energie. Deze stoel is inmiddels ook te huur bij Yugen, zodat je in je eigen omgeving aan je gezondheid kunt werken. Kijk voor meer informatie op de website.