nitril handschoenen
Zorg

Nitril handschoenen online verkrijgbaar

Nitril handschoenen zijn ideale disposables. De handschoenen die gemaakt zijn van nitril kunt u éénmalig aan en daarna gooit u ze in de prullenbak. De nitril handschoenen zijn zo gemaakt dat ze perfect zijn voor eenmalig gebruik. Gebruikt u de nitril handschoenen toch twee keer? Dan zal u merken dat de rek eruit is en uw handen niet goed beschermt worden. Zeker in nagelsalons, pedicures en bij schoonheidsspecialisten worden deze nitril handschoenen  gebruikt. Vooral omdat de nitril handschoenen na één keer weggegooid kunnen worden en de salons zo aan de richtlijnen voldoen van de hygiëne voor nagelsalons, pedicures en schoonheidsspecialisten. De nitril handschoenen zijn gemaakt van 100% synthetisch nitril waardoor deze erg rekbaar en sterk zijn. 

nitril handschoenen

Het fijne aan de nitril handschoenen is dat u ze online gemakkelijk kunt bestellen. Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres voor het online verkrijgen van verschillende soorten en maten nitril handschoenen. Vindt u het lastig om online uw handschoenen te bestellen omdat u twijfelt over de juiste maat? Dit is geen enkel probleem! U kunt een proefpakket bestellen bij De Boer Dental zodat u de handschoenen goed kunt bekijken en proberen voordat u een grote oplage besteld. Zo kunt u zelf bekijken waarmee u het fijnste werkt.

Nitril handschoenen hebben een fijne draagcomfort

nitril handschoenen

De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn zacht en huidvriendelijk. Deze handschoenen zorgen voor extra draagcomfort, optimale bescherming en een goede pasvorm. Ideaal om te gebruiken in nagelsalons en bij pedicures. De nitril handschoenen zijn voorzien van een stevig manchet met een rol rand waardoor uw handschoen goed blijft zitten tijdens uw werkzaamheden. Door de geruwde vingertopper behoudt u een stevige grip, zodat u uw werk naar behoren uit kan voeren en uw handschoenen uw werk niet belemmeren. Het is belangrijk dat u nitril handschoenen tijdens uw werkzaamheden draagt wat zo beschermt u uzelf tegen besmetting en vervuiling.   

Nitril handschoenen bij De Boer Dental

U kunt gemakkelijk online uw nitril handschoenen bij De Boer Dental bestellen. Via de webshop van De Boer Dental vindt u een ruime keuze in verschillende soorten en maten nitril handschoenen die uw handen goed beschermen tijdens uw werkzaamheden. Wilt u een grote oplage bestellen? Als u voor €175,00 online bestelt, betaald u geen verzendkosten! Bent u op zoek naar kwalitatief goede nitril handschoenen van een goed merk? U kunt uw nitril handschoenen online bestellen bij De Boer Dental! Bent u niet helemaal tevreden over uw bestellen? Dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.