Zorg

Handige diabetes tasjes: nooit meer onvoorbereid de deur uit

Als diabetes patiënt weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je je benodigdheden altijd bij je hebt en diabetes tasjes bieden dan echt een uitkomst. Het is een tasje waar alles in past en wat je insuline koel houdt, zoals het moet. Omdat geen enkele diabetes patiënt hetzelfde is, zijn worden er verschillende tasjes aangeboden. Niet alleen voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook voor verschillende typen diabetes en met verschillende capaciteiten. Je kunt een klein tasje gebruiken als je naar de supermarkt gaat en een grote tas voor op reis. Mogelijkheden genoeg.

Diabetes tasjes bieden een uitkomst

Goede diabetes tasjes zijn zo ontworpen dat ze ruimte hebben voor specifieke diabetes benodigdheden, zoals injectiepennen, insulinehouders, je glucosemeter, je andere apparatuur en je druivensuiker. Ze zijn geïsoleerd en bevatten een koelelement, wat betekent dat je insuline uren lang koel blijft zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken. Een klein diabetes tasje doe je gemakkelijk in je handtas en een grote diabetes tas gebruik je als hand-of rugtas. Omdat de diabetes tasjes mooi gestileerd en ontworpen zijn, kan niemand zien waar ze voor dienen en ga jij stijlvol over straat.

Voor iedereen een tasje

Wie diabetes heeft wil daar niet te vaak aan herinnerd worden. Diabetes tasjes zagen er in het verleden vaak te medisch uit om er trots mee over straat te gaan. Gelukkig is er de laatste tijd veel veranderd en zijn er nu tasjes waarmee iedereen graag gezien wil worden. Tasjes voor kinderen met dieren en andere leuke of grappige afbeeldingen, stijlvolle lederen handtassen voor vrouwen en voor mannen zijn er stoere rugzakken of heuptassen specifiek ontworpen voor diabetes benodigdheden. Je bepaalt zelf wat je tas moet kunnen dragen en waar je deze nog meer voor wilt gebruiken. 

Andere accessoires voor diabetes patiënten

De wereld is erg veranderd en voor diabetes patiënten zijn er verscheidene accessoires beschikbaar waarmee het leven minder om diabetes draait. Ook al mag je je injecties niet vergeten, tussendoor wil je hier niet aan worden herinnerd. De diabetes tasjes die worden aangeboden zijn daarom niet de enige accessoires waarin je kunt investeren om het leven gemakkelijker te maken. Er worden insulinepomp draagbanden aangeboden, sensorhouders, pomptassen en zelfs kleding voor diabetici. Deze kleding is bedoeld voor mensen die de pomp overdag of tijdens het slapen bij zich moeten dragen en hebben een vakje waarin je deze gemakkelijk en onzichtbaar opbergt.

Ga voor al jouw diabetes accessoires naar Diacé.nl!

Nooit meer iets vergeten

Of je nu investeert in een koeltasje voor je insuline, in een handtas waar al je diabetes benodigdheden in passen of in een ander accessoire, voor diabetes patiënten is er voldoende keuze. Alle producten die worden aangeboden zijn specifiek op diabetici afgesteld. De diabetes tasjes zijn geïsoleerd en hebben een koelelement om je insuline altijd op temperatuur te houden. Je kunt zorgeloos de deur uit, wetende dat jouw diabetes benodigdheden veilig zijn. Tegelijkertijd ga je ook stijlvol over straat met een tas en andere accessoires waar anderen jaloers op zullen zijn.