Over

Budget Bejaardenhuis; een revolutionair concept!

Een groeiend aantal ouderen heeft weinig te besteden. Voor al deze mensen ontwikkelen wij in de voormalige koepelgevangenis in Breda het eerste Budget Bejaardenhuis van Nederland: Budget Bejaardenhuis De Koepel. Hier bieden wij voor minder dan de helft van de prijs van een regulier bejaardenhuis een thuis en zorg op maat. Dit kunnen wij aanbieden door slim gebruik te maken van alle reeds aanwezige voorzieningen. En door de zorg zoveel mogelijk te automatiseren.

Slimme innovaties:

  • Eén kamer, twee bewoners: de cellen zullen worden ingericht als simpele doch comfortable kamers. Welke door twee bejaarden gedeeld worden. Tegen een meerprijs behoort een privekamer ook tot de mogelijkheden.
  • RoboticBed: elke bewoner krijgt z’n eigen Robotic Bed. In dit bed kan ‘s nachts geslapen worden terwijl het overdag dienst doet als rolstoel. Hierdoor hebben bewoners alle bewegingsvrijheid zonder hun bed te hoeven verlaten. Medicijnen en schone lakens zullen ook door robots uitgedeeld worden.
  • 24/7 cameratoezicht: Het al bestaande camerasysteem zal en dag en nacht toezicht op de bewoners houden. Zo is hulp, indien nodig, altijd snel ter plaatse. Via dit zelfde camerasysteem kan familie altijd kijken of contact opnemen, met de bewoner. Mensen hoeven dus niet altijd fysiek op bezoek te gaan om in contact te blijven.

Wilt u meer informatie, of wilt u zichzelf of een familielid inschrijven? Klik dan hier.